Збереження вітамінів у свіжих овочах після упаковки в вакуум
Вакуумна упаковка овочів виключає необхідність використання хімічних консервантів, для довшого зберігання свіжого продукту.
22.4.2021, 0:46
Вакуумна упаковка овочів виключає необхідність використання хімічних консервантів, для довшого зберігання свіжого продукту. Всі вітаміни і корисні мікроелементи залишаються у свіжих овочах.
Вітаміни, що зберігаються у вакуумованих овочах
- Вітамін А (каротин). Міститься в моркві, помідорах, червоному перці.
- Вітамін В1 (тіамін) – у великій кількості в помідорах, шпинаті, кавунах, а також в продуктах сімейства бобових – горосі, квасолі, арахісі, сої.
- Вітамін В2 (рибофлавін) – їм багаті зелений горошок, цибуля, гриби, спаржа, китайська брокколі.
- Вітамін С (аскорбінова кислота) – в достатній кількості міститься в капусті, в болгарському перці, цибулі порей, редисці, баклажанах.
Заморожені фрукти та овочі можуть містити стільки ж вітамінів — а іноді й більше — у порівнянні зі свіжими.
Обов'язково вибирайте пакет підходящого розміру і товщини, а якщо Вам потрібна консультація або допомога у виборі - наші менеджери на зв'язку 24/7.
Замов безкоштовний аудит своїх пакувальних рішень:
- - спеціаліст перевірить товщини і якість ваших пакувальних матеріалів
- - проаналізує і запропонує пакувальні альтернативи
- - проведе тести із різними пакувальними рішеннями
- - підбере зручне фасування пакувальних матеріалів
- - спланує графік і ритміку постачань