Збереження вітамінів у свіжих овочах після упаковки в вакуум

Вакуумна упаковка овочів виключає необхідність використання хімічних консервантів, для довшого зберігання свіжого продукту.

Вакуумна упаковка овочів виключає необхідність використання хімічних консервантів, для довшого зберігання свіжого продукту. Всі вітаміни і корисні мікроелементи залишаються у свіжих овочах.

Вітаміни, що зберігаються у вакуумованих овочах

  • Вітамін А (каротин). Міститься в моркві, помідорах, червоному перці.
  • Вітамін В1 (тіамін) – у великій кількості в помідорах, шпинаті, кавунах, а також в продуктах сімейства бобових – горосі, квасолі, арахісі, сої.
  • Вітамін В2 (рибофлавін) – їм багаті зелений горошок, цибуля, гриби, спаржа, китайська брокколі.
  • Вітамін С (аскорбінова кислота) – в достатній кількості міститься в капусті, в болгарському перці, цибулі порей, редисці, баклажанах.

Заморожені фрукти та овочі можуть містити стільки ж вітамінів — а іноді й більше — у порівнянні зі свіжими.

Обов'язково вибирайте пакет підходящого розміру і товщини, а якщо Вам потрібна консультація або допомога у виборі - наші менеджери на зв'язку 24/7.
Замов безкоштовний аудит своїх пакувальних рішень:
  • - спеціаліст перевірить товщини і якість ваших пакувальних матеріалів
  • - проаналізує і запропонує пакувальні альтернативи
  • - проведе тести із різними пакувальними рішеннями
  • - підбере зручне фасування пакувальних матеріалів
  • - спланує графік і ритміку постачань